COP ROSE X5 robot za čiščenje oken

Čiščenje oken je dolgočasno in včasih tudi nevarno opravilo. Nevarno je takrat, ko je za čiščenje oken, potrebno stopiti na visoko lestev ali majhno desko, kjer je tveganje za možnost poškodb večje. Vendar z robotom Cop rose x5 je lahko to opravilo lažje in brezskrbno.

COP ROSE X5 robot za čiščenje oken

OPIS

Gre za čistilno orodje, ki ga lahko uporabite za čiščenje oken in drugih gladkih vertikalnih površin, kot na primer ploščicah, ogledalih, trdem lesu in podobno. Uporablja hitro in učinkovito funkcijo čiščenja, ki jo lahko upravljate tudi z daljinskim upravljalnikom. Na mobilni telefon si lahko naložite tudi aplikacijo, s katero se preko Bluetooth-a, povežete z robotom.

Robot se s pomočjo vakuumskega motorja prisesa na površino, kjer z dvema mikovlakenskima krpicama čisti površino okna. Ti dve krpici se počasi vrtita, medtem ko se robot premika in čisti okno. Mikrovlakenske krpice lahko brez težav operete kar v pralnem stroju. Lahko mu pa pritrdite tudi varnostno vrv, ki pride zraven, v primeru da čistite okna, ki so višja. Varnostna vrv je dodatno varovalo, ki varuje robota pred morebitnim padcem.

Prednosti

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja