COP ROSE X6 robot za čiščenje oken

Cop Rose x6 robot za čiščenje oken

 

 

 

Cop Rose x6 je najnovejši robot za pranje oken, ki ga lahko uporabljate na praktično vseh ravnih
površinah. 

Cop Rose x6 je najhitrejši robot za čiščenje oken. Za čiščenje 1 m2  porabi le 2,4 minute. Nekateri drugi roboti za čiščenje oken porabijo dvakrat več časa za čiščenje enake površine. Prejšnje generacije robotov za čiščenje oken so se držale na oknu z uporabo magnetov ali podobne tehnologije. En del naprave je tako moral biti pritrjen na obe strani okna. To je pomenilo, da so se lahko uporabljali samo na dvostranskih površinah. Robot Cop Rose x6 ostane pritrjen na okno z vakuumsko črpalko, ki omogoča čiščenje vseh ravnih površin.

Vse to ni nič posebnega, saj to lahko storijo vsi roboti za  čiščenje oken. Posebnost robota Cop Rose x6 je, da se lahko uporablja tudi na vodoravnih površinah. Tako ga lahko uporabite za pranje manjših površin tal (kopalnica je dober primer) ali kuhinjsko mizo. Prav tako deluje tudi na nagnjenih površinah, kjer ga lahko uporabite za čiščenje sončnih celic.

 Sistem UPS pomaga robotu, da se v primeru izpada elektrike drži okna vsaj še 30 minut, da ga lahko v tem času varno odstranimo z okna. V primeru izpada elektrike se sproži alarm, ki opozarja na to, da ga je potrebno odstraniti z okna. Lahko mu pa pritrdite tudi varnostno vrv, ki pride zraven, v primeru da čistite okna, ki so višja. Varnostna vrv je dodatno varovalo, ki varuje robota pred morebitnim padcem.

Laserska navigacijska tehnologija izračuna optimalno pot za čiščenje vsake površine. Isti sistem pomaga robotu Cop Rose x6 odkriti in izogibati se morebitnih ovir na svoji poti, kot na primer ročajev oken. Robot zazna tudi robove oken, ki so brez okvirja in le teh ne prečka. To pomeni, da ga je mogoče brez težav uporabiti za okna brez okvirja in ogledala. Prav tako zaznava kdaj je površina očiščena in zatem se vrne v začetni položaj. Robota lahko usmerjate po oknu z daljinskim upravljalnikom. 

Cop Rose x6 spremlja vse svoje sisteme v realnem času in vas bo obvestil v trenutku ko bo kaj narobe. To še ni edino koristno obvestilo, temveč obvestil vas bo tudi  kdaj morate zamenjati mikrovlakensko krpico, od katere so štiri vključene. Po uporabi jih ne potrebujete vreči v smeti, saj jih lahko brez težav operete kar v pralnem stroju.

Tipična težava z roboti za čiščenje oken je raven hrupa. Vakuumska črpalka, ki ga drži na oknu, je lahko glasna. Cop Rose x6 je eden izmed najtišjih robotov za čiščenje. Raven hrupa je 60 dB, kar je tišje od običajnega človeškega glasu. Je daleč od tihega, ampak glede na ostale robote, ta ni oglušujoč.

Prednosti

COP ROSE X6

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja