Nakup in plačilo v podjetju JANA

Nakup in plačilo v podjetju JANA

Nakup in plačilo v podjetju JANA

Ali se vaša okna cenovno ugodna?

Pred nakupom vedno stranki, svetujemo, da se pozanima kaj nudijo ostali proizvajalci in zna ceniti kvaliteto in ceno naših oken. Z gotovostjo pa si upamo trditi, da naše podjetje vedno najde optimalne rešitve in vam garantira tako s ceno kot tudi kakovostjo.

Koliko stane približno eno okno?

Cena okna je odvisna od več dejavnikov: od tipa, dimenzij, okovja in dodatkov, kot so senčila, okenske police, komarniki. Pomemben dejavnik je tudi, ali vgradite okno sami ali za to poskrbijo JANINI strokovnjaki.

Kakšen je postopek, da pridem do oken v podjetju JANA?

Postopek je popolnoma enostaven.

  1. Potrebno nas je samo poklicati na telefonsko številko 070-700-803 in nam podati približne mere oken(saj se cena ne razlikuje na vsak cm) ali pa nam jih pošljete preko maila: jana.okna@gmail.com
  2. Dobite ponudbo,kjer so upoštevane vse vaše želje.
  3. Po želji preverimo, vse ponudbe, ki ste jih dobili in vam podamo iskren odgovor ali pa samo kakšen nasvet na kaj morate biti pozorni, tudi če se ne odločite za nakup naših oken.
  4. V primeru, ko nas spoznate za pravega partnerja, vam opravimo brezplačno strokovno izmero in svetovanje.
  5. Ponudbo,v 95% ne spreminjamo, razen če pride do spremembe želja.
  6. Plačilo po dogovoru
  7. Izvedba dela
Kako je pri vas s popusti?

Skozi celo leto imamo za stranke pripravljene popuste in ugodnosti. V podjetju smo zelo fleksibilni, zato vedno poskušamo pripraviti popust, ki bo izpolnil vaša pričakovanja in želje.

Kakšne plačilne pogoje ponujate?

Nudimo različne načine plačila. Izberite tistega, ki vam je najbližje.

Možnost 1: 50-odstotna brezobrestna ara ob naročilu, 50 odstotkov ob montaži ali odpremi.

Možnost 2: 100 odstotkov ob naročilu in 5-odstotni dodaten popust.

Možnost 3: Zavarovanje plačila z nepreklicno bančno garancijo – plačilo po opravljenih storitvah.

Možnost 4: Brezobrestni kredit, ki vam ga pomagamo urediti pri banki Sparkasse na podlagi naše ponudbe.

Možnost 5: Ekokredit, kjer stranka poravna 40 odstotkov vsote ob podpisu kreditne pogodbe (najpozneje v petih delovnih dneh) in ob predložitvi kopije kreditne pogodbe preostalih 60 odstotkov ob oziroma po dobavi. Veljavnost ponudbe za Ekokredit je 30 dni.

Kakšna je garancija za okna in vrata?

V podjetju JANA nudimo različna garancijska obdobja, ki so odvisna od izdelka. Na police  imamo 10-letno garancijo, na UV-obstojnost PVC-profilov je garancija 10 let, na okovje pa je garancija 5 let. Na funkcionalnost senčil je garancija 2 leti, na kljuke, pololive ter elektro material in druge izdelke je leto dni. Možnost doplačila in podaljšanje garancije tudi DOŽIVLJENSKO.

Koliko znaša ddv?

Davek na dodano vrednost je različen. Pravnim osebam se zaračuna 22-odstotni DDV, ne glede na to, ali sami opravijo storitev ali jo opravi JANA. Fizične osebe, ki gradijo bivalne prostore, in tam, kjer strokovnjaki iz podjetja JANA opravijo še storitev (montažo), se po zakonu obračuna nižji davek, ki znaša 9,5 odstotka. Zato se večinoma strank odloči za našo montažo, saj jo skoraj dobijo brezplačno na račun nižjega DDV-ja.